035-5417134 (kantooruren) info@schoolplanner.nl

Bestellen

   U KUNT DE SCHOOLPLANNER 2019/2020 NU BESTELLEN!

   Voor PARTICULIEREN is het helaas niet mogelijk op rekening te bestellen. U kunt gemakkelijk afrekenen via deze website.

   SCHOLEN, HUISWERKINSTITUTEN en andere onderwijs gerelateerde bedrijven kunnen de schoolplanner op rekening bestellen. U dient daarvoor een account aan te maken met een emailadres waaruit blijkt dat u bij de school of het instituut werkzaam bent. Bestelt u meer dan 50 schoolplanners tegelijk, dan krijgt u een aantrekkelijke korting. Deze wordt automatisch verrekend. Lukt het niet direct? U kunt ook een email sturen naar info@schoolplanner.nl. Wij maken uw bestelling graag voor u in orde.

    Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

    1 week ago

    Schoolplanner

    Voor alle thuiswerkende leerlingen is er nu een GRATIS pdf van de schoolplanner voor de rest van het schooljaar beschikbaar.
    Mail naar info@schoolplanner.nl en je krijgt de pdf per omgaande in je mailbox. Blijf plannen!
    ... See MoreSee Less

    Voor alle thuiswerkende leerlingen is er nu een GRATIS pdf van de schoolplanner voor de rest van het schooljaar beschikbaar. Mail naar info@schoolplanner.nl en je krijgt de pdf per omgaande in je mailbox. Blijf plannen!

    3 weeks ago

    Schoolplanner

    Vandaag kregen we een eerste exemplaar van de schoolplanner van volgend jaar toegestuurd. Omdat de schoolplanner in het buitenland wordt gemaakt, is het nog even spannend wanneer onze voorraad in het magazijn aankomt. We houden je op de hoogte! ... See MoreSee Less

    Vandaag kregen we een eerste exemplaar van de schoolplanner van volgend jaar toegestuurd. Omdat de schoolplanner in het buitenland wordt gemaakt, is het nog even spannend wanneer onze voorraad in het magazijn aankomt. We houden je op de hoogte!

    3 months ago

    Schoolplanner

    De schoolplanner 2020-2021 is naar de drukker! We hebben gekozen voor 'Classic blue', een kleur die is uitgeroepen tot Kleur van het jaar 2020. Omdat de schoolplanner dit schooljaar al in oktober was uitverkocht, laten we er voor komend jaar wat meer drukken. Achter de schermen werken we aan het klaarmaken van de website. We verwachten begin mei te starten met de verkoop. ... See MoreSee Less

    De schoolplanner 2020-2021 is naar de drukker! We hebben gekozen voor Classic blue, een kleur die is uitgeroepen tot Kleur van het jaar 2020. Omdat de schoolplanner dit schooljaar al in oktober was uitverkocht, laten we er voor komend jaar wat meer drukken. Achter de schermen werken we aan het klaarmaken van de website. We verwachten begin mei te starten met de verkoop.
    Load more

    Contact
    Stoepkrijt Tekstschrijverij en Uitgeverij
    Eemnesserweg 35
    3743 AD Baarn

    www.stoepkrijt.nl
    info@stoepkrijt.nl